‘Kom op tegen Kanker’ – actie

De vlaaiverkoop is afgelopen maandag van start gegaan!  De komende dagen kun je tijdens de pauze nog een lekker stuk vlaai kopen en zo onze warme actie ten bate van ‘Kom op tegen Kanker’ steunen.  

Halloween Night 2018

Griezelen maar tijdens de Halloween Night die op maandag 5 november werd georganiseerd door de vakgroep Engels. Er werd ook een prijs uitgeloofd voor de engst verklede deelnemer. Zouden de docenten deze prijs zelf niet hebben gewonnen?

Opendeur op 28 en 30 augustus

Ben je ook benieuwd naar onze cursussen in Voeren of Dienstencentrum De Linde in Riemst ? Kom dan dinsdag 28 of donderdag 30 augustus langs tijdens onze infoavond te Voeren (tussen 18 en 21u) of op donderdag 30 augustus in Riemst (tussen 18 en 21u). De lesgevers zijn aanwezig om uitleg te geven en je kan je ook al meteen inschrijven. Het team … Read More

Proclamatie

Dinsdag 26 juni van 19u00 tot 22u00 Hoeneveldje 2, 3798 ‘S Gravenvoeren, Limburg, Belgium

La pausa Italiana – 21 februari 2018

De leerkrachten en cursisten Italiaans verzorgden op ons PCVO de pauze. Iedereen werd verrast met muziek, hapjes en een drankje. We waanden ons even in dit prachtige land! Grazie mille!

Opendeuravond 25 januari 2018

Op donderdag 25 januari van 19u tot 21u hebben wij een infoavond te Hoeneveldje 2 in Voeren en in Dienstencentrum De Linde te Riemst. Kom gerust langs voor al uw vragen over onze nieuwe cursussen, onze leerkrachten staan u graag te woord!